Boost je team

Saloncursus: samen de
nieuwste looks leren

Bekijk de introductie
Leerzaam en gezellig

Nieuwe kennis,
meer service

In je eigen salon een stoomcursus balayage, highlights, of gewoon de nieuwste haartrends en kapsels. Gezellig met je hele team een dag kennis bijspijkeren in je eigen vertrouwde omgeving. FS Academy komt graag bij je langs om er een onvergetelijke trainingsdag van te maken, afgestemd op de wensen van jou en je collega’s. Laat je klanten stralen met de nieuwste haartrends!

Van salon tot school

Haal je kennis in huis

Nodig je FS Academy uit, dan maken we schoolbanken van jullie eigen kappersstoelen. Samen met je collega’s leer je in een halve of hele dag de nieuwste haartechnieken. Da’s niet alleen leerzaam, maar ook nog eens leuk en ontspannen. Even geen alledaagse dag van kapsel naar kapsel, maar beproefde kennis opdoen en je passie volgen. Daar groeit je salon weer van.

Maak een afspraak

Kennis opdoen
begint hier!

Iedere kapper of kapster in je team heeft zijn of haar eigen specialismen en interesses. FS Academy stemt graag met je af wat voor jouw team het beste is en wat jullie willen leren. Neem contact met ons op en geef je wensen door. We komen graag bij je langs om in stijl de ervaring van jouw salon uit te breiden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.