Over ons

FS Academy: kleur rijker

Over ons

FS Academy: kleur rijker 

Wie jij bent, dat is onze drijfveer. Sommige kappers zijn uitbundig, sommigen ingetogener. De een is dol op klemmen en kleuren zetten, de ander is een absolute tondeuse-maestro. Dagelijks krijg je een hele regenboog van mensen in je stoel. Die willen allemaal een haarstijl waar ze zich prettig bij voelen. Bij ons leer je jezelf ontwikkelen en jouw eigen stijl ontdekken. 

FS Academy leert jou hoe je andere mensen mooi maakt. Kijk eens! Stralend als lopen ze je salon uit.

Onze cursussen

Leren van de besten, zo doe je dat

FS Academy is een initiatief van Studio FHS uit Amsterdam. Onze balayage-technieken zijn bekend in heel Nederland en daarbuiten. Regelmatig krijgen we aanvragen om daarover trainingen te verzorgen. FS Academy richtten we op om collega-kappers te helpen hun vaardigheden uit te bouwen en sterker in hun skills te staan. En omdat jij misschien net weer een anders leert dan je concullega, bieden we onze kennis aan in drie cursusvormen: als e-learning, als salontraining voor je hele team, maar ook als een-op-een trainingen. Bekijk onze cursussen en meld je aan!

Reboot je leven

Met een FS cursus

FS Academy is meer dan alleen een kale leerschool voor haarstyling. Wij willen iets terugdoen voor de samenleving. Met hulp van de gemeente Amsterdam bieden we FS Cursussen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jij leert knippen, de gemeente trekt de knip. 

Maar je leert niet alleen hoe een schaar werkt; je leert een vak. Een ambacht. Dat geeft je zelfvertrouwen, een gevoel van toegevoegde waarde. En als cadeautje mag je iedere dag nieuwe mensen blij maken.

Aangenaam

Meld je aan om kennis te maken

Jouw verhaal en jouw leerstijl staan bij ons voorop. Bel ons, dan bespreken we jouw ideale leerpad. Of kom eens langs in onze studio. Schrijf je in op de manier die bij jou past.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.